Versterk ons, word vrijwilliger!

Ben je 21 jaar of ouder en vind je het te gek om kinderen en jongeren een uitdagend spelprogramma te bieden waardoor ze zich tegelijkertijd persoonlijk ontwikkelen?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die onze leiding- of ondersteuningsteams willen versterken. Als dit je leuk lijkt en een keertje wilt komen kijken, of als je benieuwd bent wat je kunt betekenen binnen de groep, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.