Bevers (5-7 jaar)

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren?

Kom dan bij de bevers! Bevers zijn tussen de vijf en zeven jaar oud. Iedere zaterdagochtend doen wij leuke, actieve dingen. Vaak lekker buiten.

Het programma van de bevers is leuk en leerzaam met een beetje van van alles: buitenactiviteiten, spellen, knutselen, sport enzovoort. Zo leer je de wereld om je heen het beste kennen. Gaandeweg maak je als bever nieuwe vrienden, leer je samen te werken en nog een heleboel andere vaardigheden. Dat doet wonderen voor je zelfvertrouwen. Elke week bedenkt het leidingteam van enthousiaste mensen een leuk, nieuw programma voor jullie. 

De bevers spelen regelmatig in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. In het dorp Hotsjietonia wonen allerlei verschillende mensen, waaronder Stuiter. Stuiter is een bever die dezelfde groei en ontwikkeling doormaakt als de bevers in een groep.
De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden verder uitgebouwd bij de welpen zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen.
Dit wordt bij Scouting de 'doorlopende leerlijn' genoemd.

Kom kijken wat we doen, want wat bevers doen, doen we samen!