Stam + Tee (18-24 jaar)

Ben jij tussen de 18 en 24 jaar, heb je een eigen mening en heb je wel zin in leuke buitenlandse uitstapjes? Word dan roverscout!

Als roverscout organiseer je samen met andere jongeren je eigen kampen en activiteiten. Je kunt, als je wilt, doorgroeien tot vrijwilliger waarbij je andere scouts begeleidt.

De roverscoutsperiode is de laatste periode die je als jeugdlid bij Scouting doorbrengt. Vanaf 24 jaar is een scout namelijk geen jeugdlid meer.
Als roverscout heb je geen begeleiding meer en bedenk je zelf wat je bij Scouting wilt doen. Kortom, je kunt enorm veel met je stam ondernemen, in zowel binnen- als buitenland.

Doe mee!

STAM+T