Mijn Scouting

Mijn Scouting is jouw online Scoutingprofiel waarmee je in kunt loggen op alle websites van Scouting Nederland, je regio en je groep. Met je Mijn Scouting-login kom je ook in Scouts Online, waar je je persoonlijke gegevens kunt aanpassen. Scouts Online helpt je daarnaast met de ledenadministratie en de financiën in je groep of regio, maar je kunt je er ook eenvoudig en snel inschrijven voor evenementen en trainingen. Heb je nog geen profiel? Dan kun je dat ook aanmaken door de stappen te volgen in Scouts Online.